Мейджър Лийг Бейзбол започна разследване на твърдения за незаконен хазарт с

...
Мейджър Лийг Бейзбол започна разследване на твърдения за незаконен хазарт с
Коментари Харесай

Скандалът с участието на бейзболната звезда Шохей Охтани е разследван от лигата на САЩ

Мейджър Лийг Бейзбол стартира следствие на изказвания за противозаконен хазарт с присъединяване на преводач на един от най-добре платените играчи в професионалния спорт, Шохей Отани, в скандал, който раздруса лига и една от нейните най-продаваеми звезди.

В сряда Los Angeles Times и ESPN оповестиха, че преводачът на Ohtani, Ippei Mizuhara, е бил уволнен от Los Angeles Dodgers, откакто се твърди, че е залагал в незаконен букмейкър. В отчетите се твърди, че Ohtani е трансферирал банкови заплащания на стойност милиони долари на Mizuhara, с цел да покрие дълг.

Много детайлности към случая остават неразбираеми, в това число степента, до която Ohtani е бил наясно с хипотетичния хазарт и естеството на залозите. Докато спортните залагания са законни в 38 американски щата и окръг Колумбия, те са неразрешени в Калифорния.

В изказването си в петък MLB сподели, че лигата е „ събирала информация “, откогато се появиха новините и че „ нашият отдел за следствие стартира своя формален развой по следствие...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР